Bli en del av vår suksess - Velkommen til oss!

Interessert i interiør? Lev ut drømmen hos oss!

Perfect Home er Skandinavias ledende homepartyfirma innen interiør og design. I mer enn 20 år har Perfect Home vært en stolt leverandør av produkter som gjør hjemmet vakrere. Bli en del av vårt team!

Sosialt og selvutviklende!

Jobben som forhandler i Perfect Home er sosial og selvutviklende. Du kommer til å møte mange flotte mennesker og oppdage nye spennende sider ved deg selv.

En fleksibel jobb med god inntjening!

Skap din egen karriere i en jobb med fleksibel arbeidstid. Du tjener penger allerede ved ditt første salg. Perfect Home er kjent for sin velkomponerte kolleksjon og sine høye partysalg. Dette gir deg god fortjeneste.

Spennende opplevelser!

Perfect Home byr på mange spennende opplevelser. Hvert år i august tar vi våre beste forhandlere med til et flott reisemål i Europa. I januar møtes vi enten i Oslo eller i Tallinn for faglig påfyll, premieringer og mye moro.

Din egen teamleder

Som forhandler i Perfect Home blir du medlem i et team og du får din egen teamleder. Teamlederens oppgave er å gi deg god opplæring og oppfølging. Det blir også arrangert teammøter hvor du kan møte dine kollegaer og få masse inspirasjon.

Opplev gleden og mulighetene.

Velkommen til oss!

JA, dette vil jeg vite mer om - klikk her>